Den lille hurtige Juletapas

Minimum 4 kuverter

Rulle af koldrøget færølaks og Pestocreme, Varmrøget andebryst og Orange/tranebærkompot, Skagensskinke og grillet peber i tomatolie, Cremet brieost, Gode oliven og mandler.

125.-

Den Store Juletapas

Minimum 8 kuverter

Rulle af koldrøget Færølaks og Pestocreme, Varmrøget andebryst, og Orange/tranebærkompot, Skagensskinke og grillet peber
i tomatolie, Rejeflan med spidskål i citruscreme og chili, Chorizo med syltede svampe og hvidløg, Cremet brieost, Gode oliven og mandler, Dobbelt chokolade brownie, Vaniljecreme og romtopf.

175.-

Book i god tid - vi har haft udsolgt de sidste par år

JUL OG NYTÅR 2018

Mulighed for EAN-faktura

Book på bay@byensfiskogvildt.dk eller ring på 86 82 08 61

Nytårsmenu kan bookes online: KLIK HER

Julemenu 1

138.-

2 slags gammeldags luksus sild, dertil karrysalat og løgringe. Hjemmepanerede rødspættefileter og remoulade. Frikadeller med rødkål. Ribbensteg med brunede kartofler. Medisterpølse på grønlangkål. Cremet dansk brie med druer. * Tilvalg til Julemenu 1: Ris a l’Amande smagt til med polynesisk vanille og kirsebærsauce. Pris pr. kuvert 29,-

Julemenu 2

198.-

2 slags gammeldags luksus sild, dertil karrysalat og løgringe. Rejer m/ hjemmelavet mayonnaise og citron. Hjemmepanerede rødspættefileter og remoulade. Hjemmerøget laks med dild creme. Fisketerrine med jomfruhummer. Medisterpølse på rødkål. Frikadeller med grønlangkål. Ribbensteg med brunede kartofler. 2 slags franske oste serveret med druer. Ris a l’Amande smagt til med polynesisk vanille og kirsebærsauce.

Julemenu 3

398.-

2 slags gammeldags luksus sild, dertil karrysalat og løgringe. Skaldyrsalat med hjemmelavet mayonnaise og citron. Dampet rødspættefilet med urter og sennepscreme. Hjemmerøget laks med dild creme. Fisketerrine med jomfruhummer. Rødvinsmarineret krondyrfilet m. rodfrugter. Stegt andebryst serveret med rødkål og brunede kartofler. 2 slags franske oste serveret med druer. Ris a l’Amande smagt til med polynesisk vanille og kirsebærsauce.

Julemenuer: Minimum 8 kuverter.

Nytårsmenu

FORRET
Cremet hummerbisque smagt til med cognac
Hertil torskesouffle med krydderurter og jomfruhummer

GANERENSER
Granité af champagne parfumeret med havtorn

HOVEDRET
Medaillon af Kalvemørbrad
Saute af rodfrugter og krydderurter
Flan med skovens svampe og trøffelolie
Hertil kartoffelterrin og hjemmesyltede tyttebær
Kraftig glace med rødvin og hakkede morkler

DESSERT
MOELLEUX AU CHOCOLAT

Chokolade Soufflé med intens belgisk chokolade.
Hertil polynesisk vaniliecreme og salat af råmarinerede frugter tilsmagt med passion og mynthe

295,-

Pr. person.

Menuen er klargjort og tilberedt i så vid udstrækning, som det er muligt. Der medfølger en udførlig vejledning til den sidste tilberedning. Maden skal hentes d. 31/12 mellem 09.00-10.00, 10.00-11.00 eller 11.00-12.00.

BOOK NYTÅRSMENU ONLINE