Ising ruller med ærter franchise og mojo

7. september 2023 af Byens Fisk

Ingredienser:

4 stk. ising skåret i fileter

4 stk. hjertesalat

1 bakke friske ærter bælget

100 g bacon i tern

600 g petit kartofler

 

Mojo ”hvidløgs mayo”

2 dl mayonnaise

2 fed hvidløg

1 bundt dild

 

Fremgangsmåde:

Petit kartoflerne halveres og vendes i lidt olie, krydres med salt og peber og steges gyldne i en 200°C varm ovn. Hjertesalaten skylles og skæres i tynde strimler. På en varm pande steges baconen sprød, lige til sidst vendes de frisk bælgede ærter og den fintsnittede hjertesalat med baconen på panden, det må ikke få mere end 30 sekunder der skal stadigvæk være bid i salaten.

Ising fileterne rulles og lægges i en bradepande/ildfast fad med en lille smule vand/hvidvin i bunden, husk at krydre med salt og peber, sættes i en 180°C varm ovn i 10 minutter.

Mojo:

Mayonnaise smages til med fint hakket hvidløg og dild.