Skrubbe i panko med jordskokke suppe og bacon knas

7. september 2023 af Byens Fisk

Ingredienser:

4 stk. skrubber i fileter

100 g panko rasp/ eller alm. Rasp

300 g jordskokker

1 L. hønsefond

¼ dl piskefløde

100 g bacon

1 lille glas pesto

 

Fremgangsmåde:

Start med at skræl jordskokkerne og kog dem møre i hønsefonden. Blend de møre jordskokker og hønsefonden til en helt glat suppe, hæld den tilbage i gryden og kom piskefløden i og smag til med salt og peber.

Baconen skæres i små stykker og steges sprøde, tages fra panden og lægges på et stykke køkkenrul.

Skrubbe fileterne lægges sammen, og paneres i panko, steges gyldne og sprøde på en varm pande i neutral olie.

Læg den gyldne og sprøde fisk i en dyb tallerken, hæld den varme jordskokke suppe i og dryp med lidt pesto samt drys med de sprøde bacon tern.